COVID-19 | Ministerul Sănătății confirmă decesul medicului de la spitalul „Sfânta Treime”

  • 26 Mai 2020 18:10
COVID-19 | Ministerul Sănătății confirmă decesul medicului de la spitalul „Sfânta Treime”

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a confirmat decesul medicului de la Spitalul „Sfânta Treime” din Capitală.

„Cu regret, informăm despre trecerea în neființă a dlui Stelian Candiba în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic chirurg, secția chirugie septică a Spitalului Clinic Sf. Treime din capitală.  Acesta a fost internat la data de 18 mai, la Spitalul Clinic Republican. Sistemul medical a pierdut un specialist, care și-a dedicat mai mult de 30 ani uneia dintre cele mai complexe specialități din medicină – chirurgia și a tratat cu grijă și responsabilitate mii de pacienți.  Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și colegilor și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare”, se arată în comunicatul Ministerului. 

Inițial, despre cazul de deces al chirurgului a anunțat fostul ministru al Sănătății, Ala Nemerenco. Astfel, bilanțul deceselor din cauza COVID-19 urcă la 268. Menționăm că peste 1.520 de angajați din sistemul de sănătate sunt infectați cu COVID-19, iar 16 medici au decedat din cauza virusului.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău