Coronavirus: Serena Williams este nerăbdătoare să joace din nou tenis

  • 13 Mai 2020 08:44
Coronavirus: Serena Williams este nerăbdătoare să joace din nou tenis

Jucătoarea americană Serena Williams, câștigătoarea a 23 de titluri de Mare Șlem, a afirmat că este nerăbdătoare să revină pe terenurile de tenis, atunci când condițiile sanitare legate de coronavirus vor permite acest lucru, informează AFP, preluat de aGERPRES.

"Este ceea ce fac cel mai bine. Îmi doresc cu adevărat să joc", a declarat Serena, marți, în cursul unui live pe Instagram cu sora sa mai mare, Venus Williams.

Sezonul din tenis este suspendat cel puțin până la jumătatea lunii iulie, din cauza pandemiei de Covid-19, care a provocat anularea turneului de la Wimbledon, o premieră după cel de-al Doilea Război Mondial, și a dus la amânarea turneului de la Roland Garros până în toamnă.

Serena Williams a spus că percepe această pauză forțată ca pe "un rău necesar". "Simțeam că corpul meu avea nevoie de asta, chiar dacă eu nu îmi doream. Acum, mă simt mai bine ca niciodată, sunt mai destinsă, într-o formă mai bună. Pot să ies și să joc cu adevărat tenis", a asigurat jucătoarea în vârstă de 38 ani.

Sora sa Venus, septuplă laureată în Marele Șlem, a profitat la rândul ei pentru a posta ședințe de antrenament pe Instagram, în urmă cu opt săptămâni.

În această săptămână, Venus Williams a invitat-o pe Serena, "cea mai mare jucătoare de tenis care a existat vreodată - sora mea mai mică", să participe la o ședință de pregătire inspirată din yoga.

Potrivit Serenei Williams, exercițiile respective, cu o durată de circa o jumătate de oră, i-au servit drept încălzire, chiar dacă au fost "puțin cam intense".

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău