Coronavirus: Grecia introduce un lockdown în regiunile nordice și suspendă zborurile către și dinspre Salonic

  • 02 Noiembrie 2020 16:15
Coronavirus: Grecia introduce un lockdown în regiunile nordice și suspendă zborurile către și dinspre Salonic

Grecia va impune un lockdown de două săptămâni în regiunile Salonic și Serres, din nordul țării, în cadrul măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, a anunțat luni purtătorul de cuvânt al guvernului elen Stelios Petsas, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Grecia a raportat mai puține cazuri de COVID-19 decât majoritatea țărilor din Europa, dar de la începutul lunii octombrie epidemia pe teritoriul grec a înregistrat o recrudescență semnificativă.

Cele mai recente restricții includ suspendarea zborurilor către și dinspre Salonic pentru 14 zile, măsură care va intra în vigoare marți alături de o extindere a interdicției de circulație în timpul nopții și de închiderea restaurantelor și a barurilor în zonele cele mai populate ale țării timp de 30 de zile.

Duminică, Grecia a înregistrat 1.678 de noi cazuri de COVID-19, ceea ce aduce la 40.929 numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus începând din februarie. Până prezent, 635 de persoane au murit în Grecia din cauza COVID-19.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău