Corneliu Durnescu este noul șef al postului public Moldova 1

  • 13 Decembrie 2021 16:35
Corneliu Durnescu este noul șef al postului public Moldova 1

Jurnalistul și producătorul TV Corneliu Durnescu a fost numit director adjunct al Teleradio-Moldova și responsabil de postul public de televiziune. Directorul general al  TRM, Vlad Țurcanu, a prezentat candidatura acestuia luni, 13 decembrie, Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare (CSD), transmite media-azi.md.

Potruivit sursei citate, Vlad Țurcanu a precizat că Corneliu Durnescu a lucrat la Radio Moldova, la Jurnal TV și a fost producătorul unor proiecte de televiziune precum Fabrica de Staruri. În ultimii ani, a activat în calitate de producător la Radio Europa Liberă. „Am toată încrederea că domnul Durnescu, după discuțiile pe care le-am purtat, punctuale, pe teme concrete referitoare la televiziunea publică, va reuși să dea un imbold televiziunii naționale”, a declarat noul director al TRM. 

„Eu sper că, în două săptămâni, deja o să vedeți niște rezultate. Eu știu cum se face televiziune. Am făcut. Și pentru mine este o provocare”, a menționat Durnescu.

El a adăugat că intenționează să facă „restructurări majore” în cadrul departamentelor Moldova 1. „Primul lucru, pe care deja l-am făcut, este grila pentru sărbătorile de iarnă, care era groaznică, cu reluări din anii 2019. Dar, mă rog, pentru că nu aveau din ce. Deci, asta este prioritate – grila trebuie schimbată”, a mai spus Durnescu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău