Corina Fusu, pe urmele lui Vlad Plahotniuc

  • 25 Mai 2016 18:52
Corina Fusu, pe urmele lui Vlad Plahotniuc

Ministrul Educației, Corina Fusu se află la Washington pentru a prezenta experiența Republicii Moldova în cadrul unui forum Forum al Parteneriatului Global pentru Responsabilitate Socială al Băncii Mondiale.

Corina Fusu se va referi la realizarea Proiectului ”Școala mea – responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”, lansat în 2014, de Centrul Analitic Independent Expert-Grup în parteneriat cu Ministerul Educației, în perioada în care acesta era condus de Maia Sandu. Proiectul este finanțat de Parteneriatul Global pentru Responsabilitate Socială al Băncii Mondiale.

Proiectul le oferă părinților, elevilor și profesorilor posibilitatea de a se implica mai activ în activitatea școlii, prin intermediul audierilor publice și accesului la informație bugetară. Astfel, ei pot lua parte la stabilirea priorităților de dezvoltare a școlilor. Pe portalul lansat pot fi vizualizate bugetele școlilor și domeniile în care au fost cheltuiți banii alocați acestora.

Ministrul Educației, Corina Fusu, va mai avea la Washington și întrevederi bilaterale cu reprezentanții guvernelor din alte țări.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău