Copiii pot să-i scrie lui Moș Crăciun

  • 06 Decembrie 2023 10:09
Copiii pot să-i scrie lui Moș Crăciun

Copiii pot să-i scrie lui Moș Crăciun. Scrisoarea va fi expediată prin poștă, fără timbru, cu mențiunea: „Pentru Moș Crăciun” și indicarea adresei expeditorului. Acțiunea a fost lansată la oficiul central al Poștei Moldovei, iar primii s-au alăturat elevii gimnaziul cu profil teatral „Ion Luca Caragiale” din Chișinău, transmite IPN.

Administratoarea întreprinderii de stat „Poșta Moldovei”, Violeta Cojocaru, a spus că lansarea acțiunii „Poșta lui Moș Crăciunˮ este o sărbătoare frumoasă pentru copii, se amenajează un spațiu în care magia sărbătorilor de iarnă prinde viață. În comun cu Fundația de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală”, Poșta Moldovei are nobilă misiune de a colecta scrisorile copiilor și de a fi un partener de  încredere atât pentru copii, părinți, cât și pentru Moș Crăciun. „Suntem cei care aducem aceste scrisori direct Moșului. Facem acest lucru cu mare responsabilitate și devotament”, a spus Violeta Cojocaru.

„Invităm toți copiii să scrie mesajele lor, dorințele lor către Moș Crăciun, iar noi neîntârziat vom duce aceste scrisori Moșului din orice care colț ai țării noastre, s-a angajat administratoarea Poștei Moldovei.

Acțiunea „Poșta lui Moș Crăciunˮ face parte din cadrul proiectului Academia lui Moș Crăciun, organizat de Fundația de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală”. Academia a fost lansată în anul 2001.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:6,69 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău