Consumatorii „Apă-Canal Chișinău” pot activa factura electronică

  • 02 Februarie 2021 11:00
Consumatorii „Apă-Canal Chișinău” pot activa factura electronică

Consumatorii SA „Apă-Canal Chișinău” pot activa factura în format electronic pe pagina electronică a întreprinderii. Potrivit furnizorului, prin activarea serviciului de primire a facturii în format electronic, consumatorii vor economisi timp și, nu în ultimul rând, vor avea o alternativă comodă pentru achitarea serviciilor prestate prin intermediul web-banking, transmite IPN.

„Factura electronică este o facilitate pusă la dispoziția clienților furnizorului de apă pentru ca fiecare să beneficieze cu rapiditate și în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă și de canalizare prestate”, menționează ACC într-un comunicat de presă. În urma activării opțiunii ,,factură electronică”, consumatorul va primi atât factura tipărită pe suport hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format de hârtie și este disponibilă gratuit.

Pentru a primi factura în format electronic este necesar să fie accesată pagina electronică a întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”. Este important ca persoana să selecteze contractul pentru care dorește să primească factura electronică. Este obligatorie indicarea adresei complete a locului de consum. După completarea formularului, doritorii vor primi un mesaj de confirmare în acest sens.

Administrația furnizorului de apă precizează că aplică noi modalități și proiecte menite să faciliteze necesitățile și cerințele consumatorilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău