Consulul general al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu: Prețuim fundamentele relației noastre speciale, care este bazată pe comunitatea de limbă, istorie și spiritualitate dintre România și R Moldova/ video

  • 31 Decembrie 2023 12:55
Consulul general al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu: Prețuim fundamentele relației noastre speciale, care este bazată pe comunitatea de limbă, istorie și spiritualitate dintre România și R Moldova/ video

Consulul general al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a urat calde felicitări cetățenilor R. Moldova cu ocazia noului an 2024, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Consulatului General român din municipiul Bălți.

Dragi prieteni,

Sunt deosebit de onorat pentru privilegiul ca, în numele întregului colectiv al Consulatului General al României la Bălți, să vă adresez, la ceas de bilanț, cele mai calde felicitări și să vă transmit bucuria față de reușitele pe care le-am avut împreună în anul 2023, în nordul Republicii Moldova.

România a fost și va fi în continuare un susținător consecvent și fără rezerve al aspirațiilor legitime ale cetățenilor și al parcursului european al Republicii Moldova, al eforturilor autorităților pentru construirea unor instituții democratice solide, performante, care lucrează eficient în beneficiul direct al tuturor cetățenilor.

Prețuim, în mod deosebit, fundamentele relației noastre speciale, care este bazată pe comunitatea de limbă, istorie, cultură și spiritualitate dintre România și Republica Moldova și lucrăm îndeaproape cu administrațiile publice locale și instituțiile de pe ambele maluri ale Prutului pentru a extinde cooperarea dintre acestea și, totodată, subliniem determinarea de a continua dezvoltarea comunităților locale prin parteneriate comune și proiecte transfrontaliere cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

În pragul Noului An 2024, cu cele mai înalte sentimente de considerație, vă doresc, dragi prieteni, din toată inima, o viață prosperă și fericită, plină de realizări, stabilitate, pace și bucurii.

La mulți ani frumoși și îmbelșugați!

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău