Consulatul general de la Barcelona începe recepționarea programărilor cetățenilor

  • 01 Aprilie 2021 18:18
Consulatul general de la Barcelona începe recepționarea programărilor cetățenilor

Consulatul general de la Barcelona începe recepționarea programărilor cetățenilor în circumscripția consulară Catalonia, Aragon, Valencia, Navarra, Insulele Baleare și Murcia. Despre încheierea etapelor de înființare și organizare a activității Consulatului anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite IPN

Potrivit unui comunicat de presă al MAEIE, cetățenii moldoveni care vor să solicite servicii consulare se pot programa prealabil, exclusiv online. Primirea cetățenilor în audiență va începe din data de 12 aprilie 2021 pentru servicii precum acțiuni notariale, acte de stare civilă, emigrarea autorizată și renunțare sau dobândire a cetățeniei. Informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Barcelona vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați pe teritoriul Spaniei și să impulsioneze relațiile moldo-spaniole în domeniul economic, cultural și științific.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău