Constatin Țuțu, declarat nevinovat, în cadrul dosarului privind crima din Codrii Orheiului (ZdG)

  • 18 Aprilie 2019 18:50
Constatin Țuțu, declarat nevinovat, în cadrul dosarului privind crima din Codrii Orheiului (ZdG)

Fostul deputat democrat, Constatin Țuțu, a fost declarat nevinovat de Curtea de Apel Chișinău, în cadrul dosarului privind crima din Codrii Orheiului, de acum șapte ani, în urma căreia a decedat o persoană.

Ziarul de Gardă scrie că instanța de apel a menținut decizia Judecătoriei Orhei și a stabilit un singur inculpat în dosarul morții lui Alexei Veretca, pe Ion Corcodel, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare încă de prima instanță.

Constantin Țuțu, dar și ceilalți inculpați, printre care un polițist, învinuiți de huliganism și neglijență în serviciu, au fost declarați nevinovați. La ultima ședință, care a avut loc ieri, s-au prezentat toți inculpații, care au cerut să fie declarați nevinovați, dând vina pentru cele întâmplate pe victimă.

Avocatul care a reprezentat-o pe soția victimei, Emanoil Ploșniță, a declarat pentru Ziarul de Gardă că s-a decis să nu fie făcute comentarii pe marginea cazului.

Inițial toți învinuiții, inclusiv Constantin Țuțu, au fost învinuiți de omor, dar ulterior anchetatorii au renunțat la învinuirile împotriva fostului deputat.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:6,69 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău