Constantin Codreanu este candidatul PUN la alegerile noi din Chișinău

  • 04 Aprilie 2018 16:04
Constantin Codreanu este candidatul PUN la alegerile noi din Chișinău

Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, a anunțat, în cadrul unei conferințe, că deputatul Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României, Constantin Codreanu, va candida la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Traian Băsescu a declarat că îi va împărtăși lui Constantin Codreanu din experiența pe care a acumulat-o când a fost primar de București și îi va arăta cum a realizat mai multe lucruri bune în Capitala României.

Potrivit fostului lider de la Cotroceni, Constantin Codreanu este un om ireproșabil care nu a fost implicat până acum în politica din R.Moldova. La rândul său, Constantin Codreanu a menționat că în Chișinău sunt foarte multe probleme grave și că orașul se află într-o situație dezastruoasă, de aceea este necesară un plan general de reformare a administrației. 

Amintim că până în prezent și-au mai declarat intenția de a candida la aceste alegeri vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, socialistul Ion Ceban, reprezentanta Partidului Șor, Reghina Apostolova și expertul Sergiu Tofilat în calitate de candidat independent.

Valeriu Munteanu, Vasile Costiuc și Andrei Năstase au depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a depune actele pentru a candida la funcția de primar al municipiului Chișinău la alegerile noi din 20 mai.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău