Consolidarea relațiilor moldo-georgiene în domeniul justiției, discutate la Ministerul Justiției

  • 27 Iulie 2022 17:00
Consolidarea relațiilor moldo-georgiene în domeniul justiției, discutate la Ministerul Justiției

Secretarul de stat al Ministerului Justiției, Eduard Serbenco, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Georgiei la Chișinău, E.S. Levan Diasamidze.

În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au făcut schimb de opinii pe marginea agendei bilaterale moldo-georgiene, confirmând disponibilitatea unui dialog activ între cele două țări, inclusiv pe linia ministerelor de justiție.

Totodată, oficialii au punctat că între Republica Moldova și Georgia există multe asemănări: sunt state mici cu trecut similar și aspirații europene. „Politicile promovate de către Chișinău și Tbilisi deschid oportunități importante pentru o cooperare eficientă pe segmentul justiției dintre ambele state”, a menționat Eduard Serbenco.

Secretarul de stat a făcut o retrospectivă a colaborării dintre Republica Moldova și Georgia, exprimând totodată deschiderea țării noastre de a consolida relațiile, mai ales în domeniul justiției.

Și ambasadorul Levan Diasamidze a reiterat disponibilitatea statului georgian în vederea intensificării relațiilor de cooperare cu Republica Moldova și identificării noilor oportunități de colaborare în domeniul justiției.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Wed
7
Thu
6
Fri
5
Sat
6
Sun
7
Arhivă Radio Chișinău