Consolidarea relațiilor de cooperare dintre IGP și Ambasada SUA, printre obiectivele pentru anul 2023

  • 30 Martie 2023 12:40
Consolidarea relațiilor de cooperare dintre IGP și Ambasada SUA, printre obiectivele pentru anul 2023

Dezvoltarea și consolidarea relațiilor cu partenerii de dezvoltare rămâne a fi una dintre priorități pe agenda Inspectoratului General al Poliției. Fiind într-o perioadă plină de provocări, suportul și asistența externă este importantă pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților, se arată într-un comunicat al Poliției.

În acest sens, Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu a avut o întrevedere cu  reprezentanții Secției INL din cadrul Ambasadei SUA, în frunte cu Brett ROSE, directorul Secției justiție penală și aplicarea legii, însoțit de către Alexandru Molcean, manager de programe.

În cadrul discuțiilor, șeful Poliției Naționale a apreciat parteneriatul  sustenabil, constructiv și strategic al Guvernului SUA.

 „Apreciem parteneriatul de cooperare și suportul constant în proiectele de dezvoltare implementate în cadrul subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției”, a conchis Viorel Cernăuțeanu.

Părțile au punctat aspectele de interes comun în contextul crizelor actuale, asistența care urmează să fie oferită Poliției Naționale, precum și prioritățile de conlucrare pentru anul 2023.

La final, părțile și-au exprimat deschidere reciprocă pentru cooperarea pe domenii de interes comun.


30 martie 2023 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău