Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune – validat de parlamentarii Comisiilor de cultură

  • 20 Septembrie 2017 08:26
Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune – validat de parlamentarii Comisiilor de cultură

Parlamentarii Comisiilor reunite de cultură ale Parlamentului au avizat, marți, în unanimitate, noul Consiliu de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

Din partea președintelui României, membrii CA ai SRR sunt Dragoș Gabriel Pătlăgeanu – titular și Camelia Tatiana – membru supleant.

Din partea Guvernului este Maria Țoghină, aceasta fiind singura nominalizare, fără supleant.

Din partea salariaților SRR, membri titulari sunt Adrian Valentin Moise și Gabriel Basarabescu și membri supleanți – Nicoleta Balaci și Constantin Pușcaș.

Georgică Severin, Bogdan Niculescu Duvăz, Cristian Teodorescu, Ruxandra Ileana Săraru sunt membri titulari din partea PSD, în timp ce supleanți – Anca Florea, Cristian Zărescu, Ioan Horăscu și Adrian Pop.

PNL a desemnat ca titulari pe Radu F. Alexandru și Alexandru Iulian Muraru și ca supleanți, pe Ioan Chiorean și Laurențiu Ichim.

Membrii în CA propuși de USR sunt Angelo Mitchievici – titular și Mihai Radu Vancu – supleant. Și minoritățile naționale au doi membri în CA.

Din partea UDMR și a minorităților naționale titulari sunt Demeter Andras Istvan, respectiv Milan Maniura, fiecare având și un supleant.

Sursa: Bucurestifm.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău