Consiliul Audiovizualui| Demiterea șefului CA respinsă. Dragoș Vicol vrea demisia președintelui Consiliului de Supraveghere a TRM

  • 06 Noiembrie 2019 17:20
Consiliul Audiovizualui| Demiterea șefului CA respinsă. Dragoș Vicol vrea demisia președintelui Consiliului de Supraveghere a TRM

Șeful Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, i-a cerut încă o dată demisia președintelui Consiliului de Supraveghere a companiei „Teleradio-Moldova”, Nicolae Spătaru. De această dată este vorba de acceptarea lui Ion Terguță la concursul pentru funcția de director general al TRM.

Dragoș Vicol este nemulțumit de faptul că Ion Terguță ar fi afiliat politic în continuare, după ce a participat la alegerile parlamentare din 24 februarie și din 20 octombrie, din partea blocului „ACUM”

„Nu înțeleg lucrul acesta, stimați colegi de la Consiliul de Supraveghere. Care credibilitate? Eu nu vorbesc de calitățile pretinse, manageriale, dacă le are sau nu le are. Permiterea de a candida o persoană cu apartenență politică pune la bătaie IPNA „Teleradio-Moldova”, deci, eu nu pot înțelege domnule Spătaru” a declarat Dragoș Vicol pe final de ședință.

Corneliu Mihalache și Olga Guțuțui au părăsit sala de ședințe în semn de protest pentru că propunerea de demitere a lui Dragoș Vicol nu a fost introdusă pe ordinea de zi. Mai mult aceștia l-au acuzat pe șeful CA de intimidare din cauza că i-a amendat cu câte 1000 de lei, după ce au lipsit la 2 ședințe în luna octombrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău