Congresul PCRM va avea loc la 5 zile după turul II al prezidențialelor

  • 13 Iunie 2016 09:08
Congresul PCRM va avea loc la 5 zile după turul II al prezidențialelor

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a decis data următorului Congres al formațiunii.

Cel de-al VIII-lea Congres al PCRM va avea loc în data de 20 noiembrie 2016, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al PCRM, decizia a fost luată în cadrul ședinței plenare a Comitetului Central al Partidului Comuniștilor, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Comitetul Central a examinat sarcina de îmbunătățire a activității de comunicare în masă cu alegătorii. Un raport în acest sens a fost prezentat de liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

Totodată, a fost examinată chestiunea privind completarea listei de delegați pentru cel de-al VIII-lea Congres al PCRM și a fost aprobată componența Comisiei pentru de sinteză, modificare și completare a statutului și Programului PCRM.

Comunicatul nu oferă detalii privind ordinea de zi a Congresului, care va avea loc la douăzeci de zile de la primul tur al alegerilor prezidențiale din anul acesta și la cinci zile după eventualul tur doi. În țările și partidele cu tradiții democratice, congresele formațiunilor politice din perioadele post-electorale examinează prestația partidelor în campania electorală și decid asupra sorții politice viitoare a liderilor acestora.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Perspective
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău