Conducerea Apă-Canal-Chișinău, despre mirosul neplăcut de la stația de epurare

  • 11 Mai 2021 11:39
Conducerea Apă-Canal-Chișinău, despre mirosul neplăcut de la stația de epurare

Conducerea instituției Apă-Canal-Chișinău nu a recepționat plângeri în legătură cu mirosul neplăcut de la stația de epurare.

Precizarea a fost făcută de directorul interimar al întreprinderii, Anatolie Lichii, după ce zilele trecute în spațiul public a apărut un reportaj despre mirosul neplăcut care ar parveni de la stație. Subiectul a fost abordat la ședința de azi a primăriei, 11 mai, transmite IPN.

Anatolie Lichii a precizat că accesul la stația de epurare pentru jurnaliști este deschis, dar pentru o vizită în teritoriu au nevoie mai întâi de instruire, deoarece stația e în construcție și ar prezinta riscuri. În acest sens, la stația de epurare, în următoarele săptămâni va fi organizată o vizită, cu invitația mass-media, pentru a inspecta zona și a prezenta situația de la prima sursă.

Totodată, responsabilul a informat că Apă-Canal-Chișinău a efectuat lucrări de excavare și a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de reparație a drumurilor după ce au fost efectuate lucrările. Peste 10 zile vor fi deschise ofertele. Cât privește situația de la stația de epurare, ACC a continuat să organizeze controale inopinate, iar pe parcursul zilei va fi făcută publică o informație privind agenții economici verificați.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău