Concursul pentru selectarea candidatului la funcția de director în Consiliul de Administrație al ANRE a fost amânat

  • 23 Septembrie 2019 12:02
Concursul pentru selectarea candidatului la funcția de director în Consiliul de Administrație al ANRE a fost amânat

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a amânat concursul pentru selectarea candidatului la funcția de director în Consiliul de Administrație a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Președintele comisiei, Igor Munteanu a comunicat că în adresa comisiei au parvenit mai mlte documente care conțin informații ce afectează criteriile de integritate și criteriile de profesionalism ale celor doi candidați admiși pentru ultima etapă a concursului. El a menționat că este nevoie de o verificare suplimentară.

De cealaltă parte, deputatul PD, Sergiu Sîrbu, acuză membrii comisiei de discreditarea concursului, iar acesta a fost amânat din cauză că persoana care trebuia să câștige concursul fie nu a reușit să depună dosarul, fie nu a trecut de prima etapă.

Potrivit Legii cu privire la energetică, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică este condusă de Consiliul de Administrație format din cinci directori. Membrii Consiliului sunt numiți prin hotărâre de Parlament pentru un mandat de șase ani.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău