Concurs pentru funcția de secretar general în cinci ministere, anunțat de Guvern

  • 08 August 2019 11:50
Concurs pentru funcția de secretar general în cinci ministere, anunțat de Guvern

Guvernul a anunțat concurs pentru suplinirea funcției de secretar general în cinci ministere.

Candidații pot depune dosarele până la 30 august, informează MOLDPRES.

Instituțiile vizate sunt Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Candidații trebuie să dețină o experiență profesională de minimum cinci ani în domeniile specifice sferelor de competență ale ministerelor menționate și o experiență managerială de cel puțin trei ani. 

„Vreți să schimbați situația din țară și să puneți umărul la asigurarea unui nivel de trai înalt pentru cetățeni? Aveți energie și curaj pentru a înfrunta toate provocările specifice contextului actual al Republicii Moldova și a duce țara noastră în rândul țărilor civilizate? Atunci avem nevoie de dumneavoastră! Participați la concursul pentru funcția de secretar general în cinci ministere”, a scris premierul Maia Sandu pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare.

Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit în funcție la 8 iunie curent, iar până în prezent au fost numiți mai mulți noi secretari de stat în ministere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău