Concurență pentru site-urile de anunțuri. Facebook lansează Marketplace în România

  • 11 Noiembrie 2017 13:49
Concurență pentru site-urile de anunțuri. Facebook lansează Marketplace în România

Platforma Facebook Marketplace este acum disponibilă și în România. Dezvoltată ca o alternativă a website-urilor specializate, platforma este deja funcțională în 25 de țări din întreaga lume și se adresează utilizatorilor obișnuiți sau afacerilor mici.

Peste 550 de milioane de oameni din întreaga lume accesează, în fiecare lună, grupuri de Facebook dedicate vânzării și cumpărării.

Date cheie despre Facebook Marketplace, la nivel global:

• Top 3 categorii de produse: vehicule, articole de mobilier, electronice și calculatoare
• Top 3 orașe din afara SUA: Santiago, Chile; Mexico City, Mexic; Londra, Marea Britanie
• 18 milioane de articole noi au fost scoase la vânzare prin Marketplace în Statele Unite ale Americii, în luna mai 2017
• Din ianuarie 2017, volumul căutărilor în Marketplace s-a triplet la nivel global
• Numărul conversațiilor unice purtate între un potențial cumpărător și un vânzător prin intermediul Marketplace a crescut cu 77%, de la lansarea platformei.

Marketplace a fost lansată pentru prima dată în Statele Unite ale Americii cu un an în urmă și a devenit disponibilă în anumite țări europene începând cu luna august 2017. În perioada următoare, platforma Marketplace va putea fi accesată și de utilizatorii Facebook din Estonia, Lituania, Letonia, Croația, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Malta și Cipru.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău