Concert de zile mari și veselie la Moscova, unde a fost organizată o petrecere pentru moldovenii din Rusia (TV8)

  • 12 Noiembrie 2020 08:33
Concert de zile mari și veselie la Moscova, unde a fost organizată o petrecere pentru moldovenii din Rusia (TV8)

Un concert de zile mari s-a desfășurat în această seară la Moscova, unde au participat mai mulți moldoveni. Evenimentul a fost organizat de un oarecare grup „Dar pentru Moldova”. Deși anterior organizatorii concertului „Seara Diaporei” spuneau că nu este un eveniment politic, în cadrul concertului, participanții au fost îndemnați să iasă la vot duminică, 15 noiembrie, scrie TV8.

Ne vedem duminică la vot”, a spus moderatorul petrecerii.

 „Am crezut că va fi primul tur, cineva va câștiga și gata. Dra nu este așa. Dar ne-am gândit, cu ce e mai rea diaspora din Rusia decât cea din Europa? Am văzut că ei se adună și merg la concerte. Ei discută, dar noi suntem mulți. Azi toți au spus că va fi eveniment politic, dar nu. Trebuie să ieșim la alegeri pe 15 noiembrie. Dacă vrem să rămânem în Rusia, trebuie să ne gândim cum vom proceda”, a spus Mihai Cornea, președintele asociației „Dar pentru Moldova”.

Atmosfera a fost încinsă de un DJ, iar moldovenii, care au venit la petrecere, au dansat în hore. La eveniment a evoluat și cântărețul Arsenium, fostul solist al trupei O-ZONE.

Mai multe detalii pe tv8.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău