Concert caritabil pentru victimele incendiului de la București

  • 07 Noiembrie 2015 17:01
Concert caritabil pentru victimele incendiului de la București

Inițiatorii blogului Brutal Basarabia orgaizează un concert caritabil, pentru a susține victimele incendiului din clubul Colectiv din București.

Banii obținuți din bilete vor fi transferați în proporție de 100% pentru aceste victime, transmite IPN.

„Invitam intreaga comunitate rock/metal din Republica Moldova sa participe la un concert caritabil. Banii din vanzările biletelor vor fi transferate în contul Fundatiei Estuar, care tine legatura cu familiile victimelor”, scrie pe blogul Brutal Basarabia.

Evenimentul se va desfășura pe 13 noiembrie, ora 20:00, la clubul Albion din Chișinău, care a fost verificat și corespunde tuturor normelor de siguranță: doua ieșiri și lucruri necesare pentru a interveni în caz de urgență. Prețul unui bilet va fi de 70 lei.

Concertul va fi susținut de patru formații de muzică rock din Chișinău: Abnormyndeffect, Harmasar, Rubycone și Autist.

Organizatorii evenimentului invită oamenii să fie solidari cu cei care au avut de suferit. „Acest eveniment nu este unul pur „românesc” numai pentru „români”, facem apel la unitate între toți oamenii care fac parte din comunitatea metal locală, este o tragedie comună”, se spune în adresare.

Persoanele care doresc să ofere ajutor, dar nu sunt fani ai muzicii grele, metal, pot lăsa donația la intrare sau pot transfera banii în unul din conturile bancare deschise.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău