Companiile române sunt interesate de cooperarea cu antreprenorii din R.Moldova

  • 02 Februarie 2017 17:24
Companiile române sunt interesate de cooperarea cu antreprenorii din R.Moldova

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit, joi, 2 februarie, cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, România, Aurelian Gogulescu. Dialogul purtat s-a referit la importanța dezvoltării unei platforme regionale de cooperare și intensificarea dialogului între oamenii de afaceri.

Prim-ministrul a salutat interesul agenților economici români pentru a-și extinde activitatea pe teritoriul Republicii Moldova, menționând că Guvernul de la Chișinău a întreprins o serie de măsuri pentru a îmbunătăți climatul de afaceri din țara noastră. Totodată, Pavel Filip a spus că reformele orientate spre susținerea mediului de afaceri rămân a fi o prioritate pentru autorități. „Este foarte important să devenim atractivi pentru investitori. Suntem un Guvern pro-business pentru că vrem să facem investiții sociale și publice”, a declarat Pavel Filip.

La rândul său, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a vorbit despre regiunea pe care o reprezintă și industriile dezvoltate, precum și a confirmat interesul oamenilor de afaceri români de a stabili noi parteneriate cu companiile din Republica Moldova. La forumul de afaceri moldo-român, organizat în cadrul expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, au participat peste 40 de companii din România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,4
Nori împrăștiați
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău