Companii de turism din centrul R. Moldova învață din experiența României

  • 26 Octombrie 2022 11:04
Companii de turism din centrul R. Moldova învață din experiența României

O delegație din regiunea de centru a Republicii Moldova participă, în perioada 24-27 octombrie, la o vizită de lucru în România, organizată în cadrul unui proiect de conectare a companiilor în vederea creșterii exporturilor în sectorul turismului

Potrivit Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, scopul acestei vizite constă în transferul de know-how și bune practici pentru susținerea dezvoltării turismului în Regiunea Centru și facilitarea cooperării între întreprinderilor mici și mijlocii (ÎMM) din R. Moldova cu companii din România.

În cadrul vizitei, ADR Centru va facilita stabilirea parteneriatelor dintre opt IMM-uri active în sectorul turismului din centrul țării cu opt companii din România. „Acest proces se desfășoară în cadrul întâlnirilor bilaterale organizate în județele Alba Iulia și Sibiu, din România”, indică sursa citată.

Pe durata deplasării, delegația moldovenească are planificate întruniri cu reprezentați ai instituțiilor de dezvoltare a turismului din România, acolo unde vor fi informați cu privire la prioritățile regionale, oportunitățile de finanțare, politicile de sprijin de la nivel local sau regional, inițiativele de susținere în domeniul turismului implementate de ADR Centru România.

Deplasarea a fost organizată în cadrul proiectului "RO-MD-DE: "Conectarea companiilor în vederea creșterii exporturilor în sectorul turismului", finanțat de EUROCHAMBERS prin intermediul rețelei EU4BUSINESS: CONNECTING COMPANIES.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
-1,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:4,63 m/s
Sat
2
Sun
0
Mon
-0
Tue
0
Wed
-0
Arhivă Radio Chișinău