Compania aeriană HiSky lansează alte trei rute noi cu plecarea din Chișinău

  • 14 Iulie 2023 11:31
Compania aeriană HiSky lansează alte trei rute noi cu plecarea din Chișinău

Compania aeriana HiSky își extinde operațiunile în hub-ul din Chișinău, cu trei noi rute importante. Astfel, operatorul ajunge la 11 destinații internaționale, operate de pe aeroportul din Chișinău. Istanbul, Dusseldorf și Bucuresti sunt orașele către care mai nou, pasagerii din Chișinău vor putea calatori cu HiSky, scrie Ziarul Național.

Toate cele trei noi rute vor fi lansate în luna septembrie 2023, astfel:

Ruta Chișinău – Istanbul va fi operată începând cu 26 septembrie, cu trei frecvențe pe săptămână, în zilele de marți, vineri și duminică.

În data de 26 septembrie va fi efectuată prima cursă Chișinău – Dusseldorf, cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

Ruta Chișinău – București va fi operată începând cu 25 septembrie, cu trei frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Prețul unei călătorii cu plecare din Chișinău începe de la 49 euro/segment pentru destinația București69 euro/segment pentru destinația Istanbul și 79 euro/segment pentru destinația Dusseldorf.

Biletele de călătorie către cele trei destinații noi, pot fi rezervate direct pe site-ul companiei www.hisky.aero sau la agențiile partenere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău