Compania aeriană Eva Airways a anulat 71 de zboruri din cauza unei greve - peste 15 mii de pasageri afectați

  • 21 Iunie 2019 11:25
Compania aeriană Eva Airways a anulat 71 de zboruri din cauza unei greve - peste 15 mii de pasageri afectați

Compania aeriană taiwaneză Eva Airways a anunțat că a anulat vineri 71 de zboruri - decizie ce a afectat 15 mii de pasageri - și a suspendat temporar serviciul de rezervări, din cauza unei greve a însoțitorilor de zbor declanșată din motive de nemulțumiri salariale.

Pagina de internet a companiei Eva Airways informează cu privire la suspendarea mai multor curse dinspre Taipei, inclusiv către York, Toronto, Chicago, Los Angeles, Paris, Singapore și Osaka.

Compania aeriană a anunțat că aproximativ jumătate din operațiuni sunt afectate de grevă. Serviciul de rezervări a fost suspendat pentru zborurile de vineri și până pe 29 iunie. Cotațiile acțiunilor companiei Eva Air au înregistrat vineri, la închiderea tranzacționărilor, scăderi de 3,85 de procente, în timp ce acțiunile companiei concurente, China Airlines Ltd, au crescut cu un procent.

Eva Air, cunoscută la nivel internațional pentru eticheta Hello Kitty aplicată pe unele dintre aeronavele sale, operează zboruri către multe destinații din Asia, dar și către America de Nord și Europa. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău