Comisia Vetting va relua audierea judecătorilor Curții Supreme de Justiție și a candidaților la funcția de judecător al CSJ

  • 10 Ianuarie 13:56
Comisia Vetting va relua audierea judecătorilor Curții Supreme de Justiție și a candidaților la funcția de judecător al CSJ

Comisia Vetting va relua săptămâna viitoare audierea judecătorilor Curții Supreme de Justiție (CSJ) și a candidaților la funcția de judecător al CSJ, transmite Radio Chișinău.

Opt candidați și o judecătoare CSJ în funcție vor fi audiați în perioada 15 - 19 ianuarie 2024, în temeiul prevederilor Legii privind evaluarea externă a judecătorilor și a candidaților la funcția de judecător al CSJ și Regulamentului de organizare și funcționare al Comisiei.

Jurnaliștii, reprezentanții societății civile și cei interesați sunt invitați să participe la audieri, notificând în prealabil Secretariatul Comisiei de Vetting. Aceștia nu vor putea filma, face transmisiuni Live sau fotografia în timpul audierilor, potrivit unui comunicat al Comisiei.

Audierile vor fi înregistrate prin mijloace audio și video de către organizatori. Jurnaliștii interesați vor primi fotografii din timpul audierilor de la Secretariatul Comisiei. După încheierea interviurilor, înregistrările video în limbile română și engleză vor fi disponibile pe pagina web a Comisiei, se mai arată în comunicat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău