Comisia economie, buget și finanțe examinează dosarele pentru concursul de selectare a candidaților la funcții de directori ANRE

  • 21 Ianuarie 2019 10:15
Comisia economie, buget și finanțe examinează dosarele pentru concursul de selectare a candidaților la funcții de directori ANRE

Comisia economie, buget și finanțe va examina dosarele depuse pentru concursul public de selectare a candidaților la trei funcții de Director al Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Amintim că cei cinci directori ai ANRE au demisionat la sfârșitul anului trecut, dar la trei dintre ei cererea de demisie intră în vigoare de la 1 martie.

Pentru celelalte două funcții de director ANRE, Comisia economie a selectat 9 candidați, dintre care, actualul președinte al Comisiei Ștefan Creangă și președintele Curții de Conturi, Veaceslav Untilă.

Tot astăzi, Comisia va desfășura interviul candidaților la funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor. Pentru această funcție au fost depuse trei candidaturi, inclusiv cea a fostului deputat comunist, în prezent membru al Partidului Democrat, Anatol Zagorodnîi. Fostul director al instituției, Viorel Moșneaga a fost numit recent în funcția de membru al Curții de Conturi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău