Coliziune dintre un autobuz și un tir în California | 13 morți și zeci de răniți

  • 24 Octombrie 2016 10:23
Coliziune dintre un autobuz și un tir  în California | 13 morți și zeci de răniți

Coliziunea dintre un autobuz cu turiști și un tir a făcut duminică dimineață 13 morți și 31 de răniți în apropiere de Palm Springs, California (sud-vestul SUA), potrivit autorităților, informează Agerpres.

Treizeci și unu de pasageri au fost transportați la trei spitale locale diferite în urma accidentului, care a avut loc imediat după ora 5.00 (12.00 GMT) pe autostrada ce leagă Los Angeles de Phoenix, la 180 km est de Los Angeles, potrivit șefului poliției locale Jim Abele, într-un briefing de presă. Șoferul autobuzului a fost ucis.

Coliziune dintre un autobuz și un tir  în California | 13 morți și zeci de răniți

Potrivit lui Abele, autobuzul s-a izbit foarte puternic de remorca tirului. Echipele de salvare au avut dificultăți în extragerea
pasagerilor autobuzului grav avariat.

"Cei mai mulți oameni care au murit au fost cei care s-au așezat în partea din față a autobuzului", a explicat Jim Abele, adăugând că circumstanțele accidentului nu sunt încă cunoscute.

Conducătorul auto al tirului nu a fost rănit. Autobuzul aparține companiei USA Holiday din Los Angeles, ce oferă excursii la cazinouri din sudul Californiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău