CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru aprilie 2023

  • 28 Martie 2023 10:25
CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru aprilie 2023

Pentru comoditatea beneficiarilor, Casa Națională de Asigurări Sociale anunță graficul finanțării unor prestații sociale pentru luna aprilie.

Astfel, finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor lunară pentru creșterea copilului persoanelor asigurate, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiilor paternale este planificată pentru data de 12 aprilie.

Finanțarea indemnizațiilor de maternitate acordate femeilor asigurate și soțiilor aflate la întreținerea soților asigurați se preconizează pentru 14 aprilie.

Totodată, finanțarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă este planificată pentru data de  7, 13 și 21 aprilie. 

Atenționăm că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după  finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău