CNAS, despre finanțarea primei tranșe a pensiilor și alocațiilor sociale pentru luna mai

  • 28 Aprilie 2023 14:08
CNAS, despre finanțarea primei tranșe a pensiilor și alocațiilor sociale pentru luna mai

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță despre finanțarea primei tranșe a pensiilor și alocațiilor sociale pentru luna mai în valoare de 73 milioane lei.

Astfel, persoanele care beneficiază de pensii și alocații sociale prin intermediul Î.S „Poșta Moldovei", având data de plată 1 și 2 mai, urmează începând cu data de 2 să se adreseze la orice oficiu poștal din țară pentru a ridica banii.

Totodată, pe parcursul lunii sunt planificate transferuri de mijloace bănești pentru toate tipurile de prestații sociale, precum pensii, suport financiar, indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă, alocații, indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate, compensații, ajutor de șomaj, ajutor social, ajutor de deces și altele, în valoare totală de circa 3,1 miliarde lei.

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea și plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmări postările noastre pe Facebook, Instagram și Telegram, dar și contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul unic de telefon 022 - 257 - 777.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:0,51 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău