CNAS continuă achitarea prestațiilor sociale pe luna noiembrie

  • 11 Noiembrie 2020 16:22
CNAS continuă achitarea prestațiilor sociale pe luna noiembrie

Casa Națională de Asigurări Sociale continuă achitarea prestațiilor sociale pe luna noiembrie. Respectând graficul de plată a prestațiilor sociale în luna noiembrie, CNAS a transferat, astăzi, 151,8 milioane de lei. Astfel, beneficiarii de ajutor de șomaj, ajutor social și ajutor pentru perioada rece a anului pot ridica banii de la oficiile poștale sau prin cardul bancar, transmite IPN.

De la începutul acestei luni, Casa Națională de Asigurări Sociale a transferat mijloace financiare pentru plata pensiilor, prima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă, suportul financiar și alte prestații sociale, suma totală fiind de circa 1,6 miliarde de lei.

CNAS precizează într-un comunicat de presă că, potrivit calendarului de plată stabilit pentru luna curentă, până la sfârșitul săptămânii vor fi transferați banii pentru indemnizațiile pentru familiile cu copii. În penultima săptămână a lunii noiembrie CNAS va transfera a doua tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău