CNAS:Beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-și programeze în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale

  • 21 Mai 2021 10:32
CNAS:Beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-și programeze în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că, beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-și programeze în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul "Programare online la CTAS" de pe pagina web a CNAS www.cnas.md.

Pentru programarea online trebuie să faceți doar câțiva pași: selectați oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data nașterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum și data și ora programării.

În zilele de luni, marți și miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații, compensații și ajutoare. Joi și vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces și bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor, anunță cnas.md.

Pe site-ul oficial  al instituției www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, veți găsi toate serviciile, prestate de Casa Națională în mod electronic.

Pentru orice întrebări ce țin de  "Programarea online la CTAS"  contactați  Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău