CNAS | Beneficiarii indemnizațiilor pentru familiile cu copii își pot ridica banii

  • 09 Aprilie 2021 16:32
CNAS | Beneficiarii indemnizațiilor pentru familiile cu copii își pot ridica banii

Casa Națională de Asigurări Sociale continuă finanțarea prestațiilor sociale pentru anumite categorii de cetățeni. Recent au fost alocate mijloace bănești, în mărime de  26,6 mln lei, pentru indemnizațiile unice la nașterea copilului, 26,9 mln lei – pentru indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani persoanelor neasigurate, 119,5 mln lei – pentru indemnizațiile pentru creșterea copiilor persoanelor asigurate, transmite IPN citând un comunicat de presă al instituției.

De asemenea, au fost finanțate indemnizațiile lunare de suport pentru creșterea copiilor gemeni – 1,1 mln lei și indemnizațiile paternale – 2,2 mln lei.

De la începutul  lunii aprilie până în prezent, CNAS a efectuat finanțarea prestațiilor sociale în sumă de 2307,11 mln lei. Este vorba de pensii, alocații, compensații, indemnizații pentru incapacitatea temporară de muncă, suportul financiar, ajutor de deces etc. 

Beneficiarii își pot ridica banii de la instituțiile bancare sau de la oficiile poștale, indiferent de locul de domiciliu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău