CNAS anunță orarul de deservire a cetățenilor după încheierea stării de urgență

  • 15 Mai 2020 15:20
CNAS anunță orarul de deservire a cetățenilor după încheierea stării de urgență

Subdiviziunile teritoriale ale Casei Naționale de Asigurări Sociale, în perioada 18-31 mai curent, vor deservi beneficiarii într-un regim special pentru a proteja în continuare sănătatea cetățenilor și specialiștilor săi și a preveni răspândirea COVID-19. Acțiunile au loc ținând cont de recomandările Comisiei pentru Situații Excepționale și Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, transmite IPN.

CNAS informează că, începând cu 18 mai, casele teritoriale vor presta servicii de la ora 08.00 până la ora 14.00. Luni, marți și miercuri specialiștii CTAS vor primi solicitanții și beneficiarii de pensii, alocații și ajutoare de deces, iar joi și vineri vor fi deserviți solicitanții sau beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și paternale.

Accesul în spațiile închise va fi asigurat cu respectarea distanței sociale. Vizitatorii vor fi admiși doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși. Totodată, pentru siguranța sanitară în incinta caselor teritoriale, după fiecare două ore de audiență a cetățenilor timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecția și aerisirea spațiilor de primire.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău