CNAS a finanțat ultima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

  • 22 Martie 2023 08:51
CNAS a finanțat ultima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță că a finanțat ieri, 21 martie, ultima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă. Valoarea finanțării a constituit 20,7 milioane lei.

Menționăm că, pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituția bancară unde sunt deserviți sau la orice oficiu poștal din țară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar și disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay).

CNAS consecvent dezvoltă servicii electronice, menite să economisească timp și resurse, astfel fiind mai aproape de cetățeni și oferind mai multe oportunități de a solicita prestațiile sociale.

Pe pagina web-oficială www.cnas.gov.md poți aplica online la un șir de prestații sociale, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria și numărul certificatului.

Totodată, pentru întrebări suplimentare  puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777 și să ne urmăriți pe Telegram, FacebookInstagram, unde sunt plasate cele mai actuale informații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:2,06 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău