CNAS a executat finanțarea prestațiilor sociale conform graficului anunțat

  • 14 Februarie 2023 13:41
CNAS a executat finanțarea prestațiilor sociale conform graficului anunțat

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță despre finanțarea, la data de 13 februarie, a indemnizațiilor de maternitate destinate femeilor asigurate și soțiilor aflate la întreținerea soților asigurați, indemnizațiilor paternale, indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, ajutoarelor de șomaj, ajutorului social și ajutorului pentru perioada rece anului, indemnizațiilor pentru incapacitatea temporară de munca, precum și a pensiilor și alocațiilor sociale, transmite CNAS.

Valoarea finanțării constituie 617,9 mln.lei, iar pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituția bancară unde sunt deserviți sau la orice oficiu poștal din țară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea selectată de beneficiar și disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay).

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea și plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmăriți postările noastre pe FacebookInstagram și canalul de Telegram, totodată puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău