CM 2022: Southgate spune că va ține cont și de opiniile fanilor în privința viitorului său ca selecționer al Angliei

  • 13 Decembrie 2022 17:17
CM 2022: Southgate spune că va ține cont și de opiniile fanilor în privința viitorului său ca selecționer al Angliei

Selecționerul naționalei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, este afectat de criticile primite în urma eliminării de la CM 2022 din Qatar, în sferturi, de către Franța, și spune că va ține cont de opiniile fanilor în luarea unei decizii pentru viitorul său, scrie BBC.

„Ultimul an și jumătate a fost unul dificil pentru mine. Am fost afectat de ceea ce s-a scris despre mine, de ce s-a spus despre mine. După ce am pierdut cu Ungaria, în Liga Națiunilor, cu 4-0, mi s-a zis că nu cunosc ceea ce fac, nu știu să-mi fac meseria", a arătat Southgate.

El a indicat că va lua în considerare părerile suporterilor pentru a hotărî ceea ce are de făcut mai departe, transmite Agerpres.

Săptămâna trecută Gareth Southgate regreta că echipa sa nu a reușit să se califice în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, însă recunoaștea că elevii săi s-au înclinat în fața "unei mari echipe" a Franței (scor 1-2), sâmbătă seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor.

În privința viitorului său la cârma naționalei Angliei, Southgate preciza: "După fiecare turneu, ne-am așezat, am făcut o analiză și am reflectat. Avem nevoie de timp pentru ca toată lumea să ia deciziile corecte". 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău