CM 2018 | Republica Moldova joacă astăzi cu Austria, la Viena

  • 24 Martie 2017 08:33
CM 2018 | Republica Moldova joacă astăzi cu Austria, la Viena

Naționala R.Moldova la fotbal va susține în această seară la Viena meciul oficial cu Austria din cadrul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

Echipa lui Igor Dobrovolski ocupă ultimul loc în grupa preliminară având un singur punct la activ după remiza de anul trecut cu Georgia, iar Austria se situează pe poziția a patra cu patru puncte.

Tricolorii vin după trei meciuri consecutive în care n-au pierdut: două rezultate de egalitate cu Georgia (1-1) și Qatar (1-1), precum și victoria cu scorul de 2-0 cu San-Marino.

Căpitanul naționalei Alexandru Epureanu a declarat înaintea meciului că austriecii au în lot fotbaliști care evoluează în campionate puternice din Europa, dar jucătorii noștri vor face tot ce le stă în puteri pentru a continua această serie a rezultatelor pozitive.

Moldova a mai întâlnit Austria în preliminariile precedente când a cedat în ambele partide: 1-2 la Chișinău și 0-1 la Viena. De asemenea, tricolorii au reușit o victorie cu scorul de 1-0 în meciul de la Chișinău din campania de calificare la Campionatul european din Portugalia, 2004.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău