CM 2018 | Republica Moldova a încheiat campania de calificare pe ultimul loc în grupă

  • 10 Octombrie 2017 08:30
CM 2018 | Republica Moldova a încheiat campania de calificare pe ultimul loc în grupă

Naționala de fotbal a R. Moldova a încheiat campania de calificare la campionatul mondial de anul viitor cu o înfrângere pe teren propriu în fața reprezentativei Austriei, scor 0-1.

Unicul gol al austriecilor a fost marcat de Louis Schaub (min. 69), iar tricolorii au jucat din min. 55 în 10 oameni după eliminarea lui Artur Ioniță pentru cumul de cartonașe galbene. Amintim că și în partida precedentă cu Irlanda, Moldova a încheiat meciul cu un om mai puțin fiind eliminat în prelungiri Alexandru Gațcan.

Naționala lui Igor Dobrovolschi a terminat grupa preliminară pe ultimul loc totalizând doar 2 puncte obținute în confruntările cu Georgia (1-1 la Tbilisi și 2-2 la Chișinău).

În grupa noastră, Serbia a ocupat locul 1, după ce a dispus cu scorul de 1-0 de Georgia și s-a calificat direct la mondialul din Rusia. Irlanda va juca barajul de promovare, în urma victoriei la limită, scor 1-0 din deplasare cu Țara Galilor.  

Ucraina a pierdut locul 2 și dreptul de joc în play-off, fiind învinsă acasă în ultimul meci de Croația cu scorul de 2-0, după o dublă reușită de Andrej Kramaric. În aceeași grupă, Turcia, cu selecționerul român Mircea Lucescu pe banca tehnică, a remizat în deplasare cu Finlanda, scor 2-2.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău