Clubul de fotbal "Speranţa" (Nisporeni) a obţinut premiul "Pentru voinţă spre victorie"

  • 26 Decembrie 2018 13:52
Clubul de fotbal

Clubul de fotbal "Speranţa" (Nisporeni) a obţinut premiul "Pentru voinţă spre victorie", instituit de revista economică "Profit" şi agenţia de presă INFOTAG.

Câştigător al acestei nominalizări devine echipa care a obţinut cele mai multe victorii în meciuri în care părea că nu are şanse de câştig. "Speranţa" are la activ trei victorii de acest fel în acest sezon. Acelaşi număr de victorii îl au şi jucătorii de la "Milsami" (Orhei). Dar, după cum a explicat Alexandru Tanas, redactorul-şef al revistei şi directorul agenţiei de presă, premiul a fost acordat echipei "Speranţa", deoarece în clasamentul final aceasta s-a clasat după "Milsami", iar cea de-a treia victorie a fost obţinută mai târziu decât concurenţii lor.

După înmânarea premiului, preşedintele FC "Speranţa", Petru Efros, a comunicat reporterului agenţiei INFOTAG că echipa este fericită că a reuşit în ultimele minute să învingă echipa de la "Sfântul Gheorghe", clasându-se pe locul patru în campionat şi obţinând al treilea punct, fapt ce i-a permis să devină laureat al premiului.

"Agenţia de presă INFOTAG şi revista "Profit" au restabilit vechea tradiţie. Aceasta deoarece, pe timpuri, pentru dreptul de a deveni laureat al acestui premiu luptau cele mai bune echipe de fotbal din Uniunea Sovietică. Presupun că, în viitorul apropiat, premiul "Pentru voinţă spre victorie" va deveni unul dintre cele mai prestigioase trofee în fotbalul moldovenesc", a remarcat Efros.

INFOTAG precizează: Premiul "Pentru voinţă spre victorie" este acordat pentru al treilea sezon de fotbal consecutiv. Anterior, acesta a fost acordat echipelor "Zaria" (Bălţi) şi "Sfântul Gheorghe" (Suruceni). În sezonul 2018, în afară de "Speranţa" şi "Milsami", două victorii "de voinţă" au obţinut "Sheriff" (Tiraspol) şi câte una "Zimbru" şi "Sfântul Gheorghe".
 
Sursa: Infotag

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chişinău
26,26 °C
cer senin
Umiditate:38 %
Vint:2,6 m/s
Fri
19 °C
Sat
18 °C
Sun
18 °C
Mon
21 °C
Tue
20 °C

Curs oficial BNM 23 Mai 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 20.0864 0.0710
USD 17.9850 0.0268
RON 4.2180 0.0162
UAH 0.6839 -0.0035
RUB 0.2802 0.0019
Arhivă Radio Chișinău