Clovni monstruoși îi terorizează pe locuitorii unui oraș american

  • 02 Septembrie 2016 18:18
Clovni monstruoși îi terorizează pe locuitorii unui oraș american

Locuitorii din Greenville (Carolina de Sud, SUA) sunt îngrijorați de prezența unor clovni.

Mulți dintre aceștia ar fi încercat deja să atragă copii în pădure, momindu-i cu bani. Săptămâna trecută, poliția a întocmit un raport asupra faptelor, raport pe care i l-a prezentat șerifului orașului, informează "New York Times".

Totul a început în urmă cu câteva zile. Niște copii îngroziți le-au explicat părinților lor că niște clovni ar fi încercat să îi atragă cu bani în pădure. Potrivit copiilor, acești clovni ar locui în apropierea unei cabane de pe malul unei bălți.

Unul dintre clovni ar fi fost zărit într-o seară în apropierea unor pubele. Mai mulți localnici susțin că ar fi auzit zgomote de lanțuri sau că cineva le-ar fi bătut la ușă în toiul nopții. O femeie, care a dat o declarație la comisariatul orașului, ar fi văzut mai mulți clovni cu lanterne cu laser în pădure, care șușoteau și făceau zgomote ciudate. Și fiul său, afirmă femeia, ar fi zărit vreo 12 clovni, unii dintre ei înarmați cu cuțite.

Ultima apariție ar fi avut loc pe 29 august. Un clovn ar fi fost observat în apropierea unei case, scrie și ziarul "The Guardian".

Deocamdată, forțele de ordine nu știu dacă locuitorii din Greenville se confruntă cu un veritabil pericol sau dacă aceste povești au fost inventate de copii cu o imaginație debordantă. Pentru moment, niciun copil nu a fost răpit, dar șeriful se teme că unii locuitori ar putea fi tentați să-și facă singuri dreptate.

Focuri de armă în direcția pădurii ar fi fost deja trase de locuitorii unui complex de apartamente. În Franța, fapte asemănătoare au fost semnalate în Pas-de-Calais, în 2014. Mai mulții clovni ar fi îngrozit elevii și părinții din această zonă franceză.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău