Clasament | Care este cel mai bun oraș din lume pentru studenți

  • 09 Mai 2018 12:47
Clasament | Care este cel mai bun oraș din lume pentru studenți

Un clasament care a ținut cont de mai mulți factori, printre care numărul univeristăților de top din oraș, arată că Londra, capitala Marii Britanii este cel mai bun oraș pentru studenți.

Clasamentul a fost întocmit de QS Best Student Cities ținându-se cont de o serie de factori, precum numărul universităților de top în oraș, piața locală a muncii, diversitatea culturii și calitatea vieții. Londra a fost însă cotată negativ la unul din factori – accesibilitatea financiară.

Pentru studenții din Londra există o mare concentrare de instituții de talie mondială decât în oricare alt oraș din lume, incluzând Imperial College, University College London, the London School of Economics și King’s College. Studenții din Londra au, de asemenea, acces la viața culturala a muzeelor, teatrelor, cinematografelor și restaurantelor.

Capitala Marii Britanii este văzută, de asemenea, ca un loc bun pentru a intra în contact cu angajatorii și pentru a obține un loc de muncă. Pe locurile doi, trei, patru și cinci s-au situat orașele: Tokyo, Melbourne, Montreal și Paris.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău