Circulație restricționată în Chișinău, în weekend, în legătură cu o cursă de ciclism

  • 25 Mai 2019 11:11
Circulație restricționată în Chișinău, în weekend, în legătură cu o cursă de ciclism

Circulația transportului public în centrul Chișinăului va fi perturbată în acest week-end din cauza mai multor evenimentele care vor avea loc pe 25 și 26 mai în Capitală.

Potrivit nunui comunicat de presă al Primăriei Chișinău, pe 25 și 26 mai 2019, în Capitală se va desfășura Competiția anuală de ciclism „Chișinău Criterium - 2019". Pe mai multe străzi va fi suspendat traficul rutier ca urmare a desfășurării acestui eveniment sportiv, iar transportul public va fi redirecționat.

Sâmbătă, 25 mai 2019

Va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Pușkin - Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni. Circulația transportului va fi redirecționată pe străzile adiacente, iar autobuzele și troleibuzele de pe rutele municipale vor circula pe str. București.

Duminică, 26 mai 2019

Va fi suspendat traficul rutier pe următoarele străzi: Piața Marii Adunări Naționale - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (în perimetrul străzilor Al. Lăpușneanu - Armenească, inclusiv intersecțiile) - str. Mit. Varlaam - str. Vasile Alecsandri - str. Armenească - str. Al. Lăpușneanu.

Circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 - vor fi redirecționate pe str. București.

Rutele nr. 10, nr. 12,  nr. 24, nr. 25 și 32 - vor circula pe un traseu scurtat, până la str. Albișoara (stația Circul „Chișinău").

Ruta nr. 2 - de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, str. București, str. Ciuflea, viaduct și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 29 - de pe str. Mihai Viteazul pe str. Columna, str. Henri Coadă, Piața „Dimitrie Cantemir", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, str. Mircești și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 30 și nr. 31 - de pe bd. Dacia pe str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, str. Mihail Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 34: tur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, Piața „Constantin Negruzzi"; retur - pe același traseu.

Ruta nr.36 de pe str. Ismail pe str. București, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze

Rutele nr. 9, nr. 46 - vor fi redirecționate pe str. București.

Ruta nr. 5:

Tur - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. Columna, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 - de pe str. Gh. Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, str. București, str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26

Tur - de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur - bd Ștefan cel Mare și Sfânt, str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 122: va fi redirecționată pe str. București.

Microbuze

Ruta nr. 103 de pe bd. bd Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 116 și nr. 129 de pe bd. Grigore Vieru pe str. C. Tănase, str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni, str. Alexandru cel Bun, str. Columna, str. Mihai Viteazul, str. Al. Șciusev, str. 31 august 1989 și în continuare pe traseele stabilite.

Șoferii care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău