Circulația transportului public de Hramul orașului Chișinău 2022

  • 14 Octombrie 2022 09:34
Circulația transportului public de Hramul orașului Chișinău 2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în legătură cu desfășurarea Sărbătorii Hramul orașului Chișinău 2022, începând de joi, 13 octombrie, ora 22:00, până sâmbătă, 15 octombrie, ora 24:00, va fi suspendată circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. Vasile Alecsandri.

Circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22

în direcția Gării - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile A. Șciusev, București, Ciuflea și în continuare pe traseele stabilite;

în direcția pieței Dimitrie Cantemir - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ciuflea, București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, piața  Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzul de pe ruta nr. 4

în direcția Gării - de pe str. A. Șciusev pe străzile București, Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit;

în direcția Buiucani - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ciuflea, București și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 2 se modifică după cum urmează: de pe str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 7, nr. 12, nr. 16, nr. 25, nr. 32, se scurtează până la str. Columna.  

Linia de troleibuz nr. 10, se divizează în două itinerare după cum urmează: bd. Moscova - str. Columna; str. Miorița - str. București.

Itinerarul rutei nr. 20, nr.36 pe traseul stabilit.

Linia de troleibuz nr. 24, va circula după cum urmează: spre cartierul Telecentru - pe traseul stabilit; spre sectorul Ciocana: de pe str. A. Pușkin pe str. bd. București - str. A. Șciusev - str. M. Viteazul - str. Petricani - str. Bogdan Voievod - str. A. Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Linia de troleibuz nr. 28, va circula după cum urmează: spre sectorul Botanica - pe traseul stabilit; spre cartierul Poșta Veche: pe str. București - A. Șciusev - str. M. Viteazul - str. Petricani - Calea Orheiului.

Itinerarul rutei nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe str. Petricani pe străzile Mihai Viteazul, Columna; H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir, Calea Ieșilor (întoarcerea la Parcul "Alunelul"), bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 30 și 31 se scurtează până la str. Ismail.

Itinerarul rutei nr. 32 se scurtează până la str. Columna.

Itinerarul rutei nr. 34 se modifică după cum urmează: str. București - str. Ciuflea - bd. Negruzzi (cu întoarcerea la sensul giratoriu hotelul "Cosmos") și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, programul de activitate al rutelor de troleibuze nr.8, nr.10, nr.12, nr.22, nr.25, vor activa până la orele 23:30

Autobuze

Itinerarul rutei nr. 5

în direcția sectorului Ciocana - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Ismail, Alexandru cel Bun, A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

în direcția sectorului Botanica - de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe străzile Columna, Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 9 și 46 se stabilește pe str. București în ambele direcții;

Itinerarul rutei nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe str. Tighina pe străzile Columna, stația terminus str. Ismail.

Ruta nr. 26 se stabilește pe str. Albișoara în ambele direcții.

Microbuz

Rutele de microbuz nr. 103, 171, 174, vor circula de pe str. Ismail pe str.  Mitropolit Varlaam, str. Mihai Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 130, 134, 162 vor circula de pe str. Bulgară pe str. Cojocarilor, str. Titu Maiorescu, str. Alexandru Hîjdeu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău