Circulația rutieră pe drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă, sectoare de drum blocate nu sunt

  • 28 Decembrie 2020 15:52
Circulația rutieră pe drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă, sectoare de drum blocate nu sunt

Pe parcursul nopții, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, au fost înregistrate precipitații sub formă de ploaie, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri lunecuș, potrivit unui comunicat al Serviciul Informare și Comunicare cu Mass-Media, Î.S. "Administrația de Stat a Drumurilor"

În context, pe traseele naționale din sudul țării au fost desfășurate lucrări de patrulare, în nordul și centrul țării au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic au fost utilizate 31 de utilaje speciale cu participarea a 37 de muncitori rutieri.

Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului au fost efectuate în municipiul Chișinău, raioanele Sîngerei, Anenii Noi, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Orhei, Rezina, Călărași, Strășeni și Ungheni.

În prezent, circulația rutieră pe drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă, sectoare de drum blocate nu sunt.

Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor monitorizează în permanență starea drumurilor publice naționale, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

 

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău