Circulația pe strada Sfatul Țării este redeschisă pentru toți participanții la trafic

  • 22 Ianuarie 2021 09:34
Circulația pe strada Sfatul Țării este redeschisă pentru toți participanții la trafic

Începând de astăzi, 22 ianuarie, circulația pe strada Sfatul Țării, în preajma Președinției și Parlamentului, va fi redeschisă pentru toți participanții la trafic. O solicitare în acest sens, în adresa autorităților locale a parvenit din partea Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) și a Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Astfel, serviciile municipale vor demonta indicatoarele rutiere, care restricționau circulația de pe str. Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, iar obiectivul de semafor de pe bulevardul central va fi repus în funcțiune.  

De asemenea, municipalitatea examinează situația pe teren și va propune soluții pentru a redeschide și alte tronsoane de străzi din zonă, unde până în prezent era restricționată circulația, pentru a fluidiza traficul din centrul capitalei.

Acestea se referă la: circulația pe str. Maria Cebotari, în perimetrul str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; modificarea sensurilor de circulație pe strada S. Lazo, într-un singur sens, pe direcția de deplasare spre str. Mihail Kogălniceanu; str. Maria Cebotari cu direcția de circulație în sens unic - din str. Mihail Kogălniceanu spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Sat
11
Sun
9
Mon
6
Tue
1
Wed
2
Arhivă Radio Chișinău