Circa o sută de fotbaliști au concurat la turneul „Bătălia portarilor”

  • 22 Iulie 2019 19:19
Circa o sută de fotbaliști au concurat la turneul „Bătălia portarilor”

Aproximativ o sută de fotbaliști de diferite vârste au evoluat ieri la concursul tradițional ”Bătălia portarilor”, care s-a desfășurat pe stadionul Real-Succes din capitală, relatează MOLDPRES.

Câștigător al doilea an consecutiv la seniori a devenit  Evgheni Afanasiev.

La categoria de vârstă 10-11 ani pe primul loc s-a clasat Nichita Lebedev. Cel mai bun la categoria de vârstă 12-13 ani a devenit Alex Mardari. Victor Dodon a fost cel mai bun la categoria de vârstă 14-17 ani.

”Competiția devine pe an ce trece tot mai populară. Mulțumesc mult în acest context Federației Moldovenești de Fotbal, partenerilor care au contribuit la buna ei desfășurare. Mulți dintre participanți au reprezentat școala mea și sunt mândru de acest fapt. Mai mult decât atât. Încerc un sentiment de bucurie când cineva dintre participanți reușește să se impună și la meciurile de pe arena internațională”, a declarat pentru mass-media organizatorul competiției, Andrian Bogdan, fost portar la diferite echipe și al selecționatei Republicii Moldova.

Turneul s-a desfășurat, grație în mare măsură lui, a noua oară. Invitați de onoare în anii precedenți au fost celebrii portari Rinat Dasaev, Helmut Duckadam.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău