Circa 800 de persoane au participat la acțiunea de salubrizare a albiei râului Bâc

  • 03 Octombrie 2021 15:47
Circa 800 de persoane au participat la acțiunea de salubrizare a albiei râului Bâc

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 2 octombrie, curent, în cadrul acțiunii de salubrizare a albiei râului Bâc au participat circa 800 de persoane. Astfel, reprezentanții preturilor de sector, întreprinderilor municipale, ai sectorului asociativ, agenți economici, tineri, voluntari și simpli cetățeni au colectat circa 1500 de saci de deșeuri.

Participanții au fost repartizați pe sectoare, de-a lungul albiei râului Bâc, pe tronsonul str. Ismail - str. Lunca Bâcului, fiind asigurați cu măști de protecție, mănuși și pungi. De asemenea, cei prezenți la acțiunea de curățenie au fost organizați în grupuri mici, pentru respectarea măsurilor de siguranță COVID-19. 

În cadrul acțiunii de salubrizare au fost colectate deșeuri menajere, plastic, sticlă, metal, hârtie, textile, precum și deșeuri vegetale. Tot în perimetrul albiei râului Bâc angajații subdiviziunilor municipale de salubrizare au întreprins acțiuni de cosire a ierbii.

Totodată, în sectoarele capitalei, au fost desfășurate activități de salubrizare, cu participarea cetățenilor, în sectoarele unde locuiesc. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,06 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău