Circa 40 de copii din familii vulnerabile se vor odihni în Bulgaria

  • 28 Februarie 2016 11:35

Circa 40 de copii din familii vulnerabile urmează să se odihnească, anul acesta, gratuit timp de șapte zile la tabăra „Sparta” din Bulgaria.

Fundația de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală” anunță că odihna pentru cei 40 de copii este organizată din contul foilor cu plată.


Managerul Fundației, Silvia Braduțan, a declarat pentru IPN că părinții care procură foii de odihnă pentru copii se pot implica în procesul de selectare a beneficiarilor. Astfel, cât și părinții, cât și reprezentanții mass-media pot propune familii defavorizate, iar ca urmare o comisie din care fac parte și reprezentanți ai autorităților vor verifica anchetele potențialilor beneficiari.

„Din foile de odihnă cu plată pe care le vor cumpăra părinții, anul acesta vor avea ocazia să odihnească la această tabără și 40 de copii din familii vulnerabile, din cele mai îndepărtate sate, care nu au fost niciodată la mare”, a menționat Silvia Braduțan.

În vara anului 2016 tabăra „Sparta” se stabilește în orășelul balnear Cernomoreț din Bulgaria. Sejururile vor fi organizate începând cu sfârșitul lunii iunie până la începutul lunii august.

Tabăra „Sparta” activează de 21 de ani în domeniul întremării și educării adolescenților și copiilor, inclusiv în formarea deprinderilor de viață.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău